lauantai 21. joulukuuta 2013

Tin Can Tuners

TIN CAN TUNERS RY

Tin Can Tuners ry aloitti toimintansa heinäkuussa 2003. Yhdistyksen nimi juontaa juurensa enemmän tai vähemmän huumorilla heitettyyn kysymykseen jota perustajajäsenet saivat aina silloin tällöin kuulla: "Mitä ihmeen intoa tommosten peltipurkkien tuunaamisessa oikein on?" No, peltipurkeista kun tosiaan on kyse niin suora käännös englannin kielelle tuntui hyvältä ratkaisulta kerhon nimeksi.

Kerhomme tarkoituksena on saattaa autoja harrastavia naisia yhteen, jakamaan tietoa ja taitojaan toistensa kanssa. Tin Can Tuners ry on rekisteröity yhdistys, jonka jäsenistö koostuu autoja harrastavista naisista.

Miten liityt joukkoomme? Ottamalla meihin yhteyttä, noin alkuun. Yhdistyksemme jäseneksi eivät miehet pääse, naiset toivotamme poikkeuksetta tervetulleiksi! Liittyäksesi yhdistykseemme odotamme sinulta vain kiinnostusta autoihin. Jos sinulle on oma auto, hienoa, jos ei ole, niin pidetään yhdessä peukkuja että sellaisen saat vielä hankittua. Kerro siis meille itsestäsi niin saadaan asiaa eteenpäin!

Yhdistyksemme jäsenenä pääset osallistumaan messuilla ja tapahtumiin kerhon nimissä, mahdollisesti tuoden oman autosi näytille. Järjestämme satunnaisesti kahvituksia ja muuta omaa toimintaa, ja toimintamme kehittyy jatkuvasti jäsenten aktiivisuuden mukaan.

sähköpostitse: » info@tincantuners.net

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista, jossa yhteyttä voipi ottaa joko kerhon yhteisön kautta tai suoraan jäsenille viestiä laittamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti